De gerechten op het menu zijn typische Vlaamse Klassiekers waar we onze eigen stempel op drukken. Elke maand vullen we de menukaart van De Mezzanine aan met seizoensgebonden suggesties. Je herkent onze suggesties aan dit icoon.
Voorgerechten
Onze voorgerechten worden geserveerd met brood.
Gefruite peterselie / Parmezaan / citroen / brood
Gefruite peterselie / citroen / brood
Gefruite peterselie / Parmezaan / citroen / brood
Augurk / kappertjes / ui / mosterd / eidooier / brood
Parmezaan / pesto / pijnboompit / ui zongedroogde tomaat / brood
Truffel / ui / Pecorino / oesterzwam truffelmayo / brood
Ooster gelakt / koriander / geroosterde uitjes / sesam
zie ons suggestiebord
Snacks
Onze snacks zijn verkrijgbaar tijdens de lunch
Bruine toast met gemalen rundsvlees / Augurk / kapper / ui / slaatje
Geroosterd brood / paddenstoelen / look / room / groene kruiden / slaatje / noten
Hoofdgerechten
De gerechten met een * kan u ook verkrijgen in een kinderportie (enkel voor kinderen tot 12 jaar).
Gefruite peterselie / Parmezaan / citroen gemengde sla / brood
Gefruite peterselie / citroen / gemengde sla / brood
Gefruite peterselie / Parmezaan / citroen gemengde sla / brood
Augurk / kapper / ui / mosterd / eidooier / verse frieten / huisbereide mayo
Parmezaan / pesto / pijnboompit / ui / zongedroogde tomaat / verse frieten / huisbereide mayo
Truffel / ui / Pecorino / oesterzwam truffelmayo / verse frieten / huisbereide mayo
Rundsstoofvlees / verse frieten / huisbereide mayo
Kip / champignons / gehaktballetjes (gemengd gehakt) / verse frieten / huisbereide mayo
Gehaktballen (gemengd gehakt) / tomatensaus / bleekselder / puree
Hamrolletjes / witloof / kaassaus met Oud-Brugge / puree / krokantje van Parmezaan
Gemengd gehakt / verse tomatensaus / ui / wortelen (kaas +€1)
Desserts
Vanille ijs / warme chocoladesaus
Mokka ijs / espresso / baileys / slagroom
Chocoladegebak met lopende vulling / vanille ijs
Bladerdeeg / gekarameliseerde appeltjes (bruine suiker en calvados) / vanille ijs / slagroom
Supplementen
Gemengd, witloof of tomaat
Peper, Champignon of Béarnaise